Rólunk

hairlab

Szalonunk története

Cégemet, a Hairlab fodrászszalont 2013-ban nyitottam meg, több éves tapasztalattal a hátam mögött. Mivel a munkám a hivatásom, a szenvedélyem így nagy öröm volt számomra, egy olyan szalon megnyitása, amely a szakmai elhivatottság mellett, a nyugalmat, a tisztaságot, a precíz munkavégzést jelenti nemcsak nekem, hanem a kollégáim számára is. Csapatunk számára elengedhetetlen a FOLYAMATOS SZAKMAI FEJLŐDÉS, hiszen kiemelten fontos szempont az elégedett vendég, aki ARCRA ÉS KARAKTERRE SZABOTT FRIZURÁVAL távozhat tőlünk. Szalonunk kiemelt szolgáltatásai között számtalan HAJSZERKEZET REGENERÁLÓ KEZELÉS is megtalálható, amely vendégeink megelégedésére csodákra képes például a ritkuló haj számára is. Szalonunk másik kiemelt és közkedvelt szolgáltatása az ÁTVÁLTOZÁSOK, ahol már számtalan megelégedett vendéget tudhatunk magunk mögött. Védjegyünk a minőségi alapanyag, a folyamatos innováció és a szakmai elhivatottság. Gondosan ügyelünk a remek hangulatra, a baráti fogadtatásra is, hiszen célunk az elégedett vendég!

Várunk szeretettel:
Fábián Veronika / cégvezető

Fábián Veronika

Mesterfodrász, fodrász szakoktató

…hogy mit szeretek igazán?
A munkámat, azt hogy mindennap újat alkothatok, azt, hogy az alkotásomra vendégeimtől azonnal visszajelzést kapok. Azt hogy tanulhatok, taníthatok és láthatom, hogyan lesznek napról-napra magabiztosabbak, ügyesebbek tanítványaim.

Sági Bence

Fodrász

Sági Bence vagyok. Már egészen gyerekorom óta tudom ,hogy a fodrász szakmával szeretnék foglalkozni. Tanulmányaim miatt Budapestre költöztem, ahol sikeres fodrász vizsgát tettem. A szakmámban a folyamatos megújulást szeretem a legjobban, emellett azt is, hogy új embereket ismerhetek meg, alkothatok és ezzel szebbé tehetem másoknak a napját vagy éppen a közérzetüket.

     +36 30 599 9279

         Üzlet telefon

     +36 30 956 9085

         Fábián Veronika

   info@hairlab.hu

        Fábián Veronika

   hairlabbyvf@gmail.com

        E-mail cím
CÍM


1126 Budapest, Dolgos u. 2. 1/A

NYITVATARTÁS


Hétfő - Péntek: 09:00 - 19:00 óráig

Szombat: 09:00 - 15:00 óráig

NYITVATARTÁS - Fábián Veronika


Kedd: 12:00 - 20:00 óráig

Szerda: 09:00 - 15:00 óráig

Csütörtök: 12:00 - 20:00 óráig

Péntek: 09:00 - 15:00 óráig

KÖVESS MINKET!