Kevin.Murphy

KEVIN.MURPHY termékek esszenciális olajok, növényi kivonatok és természetes antioxidánsok felhasználásával készülnek. Vitaminokban és antioxidánsokban gazdag készítmények, melyek mindegyike szulfát és parabénmentes. Alkalmazásukkal nemcsak a haj, de a fejbőr is megfelelő ápolást kap, alkotói egyszerre ápolják a fejbőrt és táplálják a hajszálakat.

Festéke a COLOR.ME ammónia-, parafenilén-diamin- (PPD), parabén-, szulfát- (SLS) mentes. Méz alapú, shea vajat és gránátalmát tartalmaz a hajfesték, mellyel a lehető legtermészetesebb módon érhető el a tartós hajfestés. Természetes összetétele kíméletes a hajjal és a fejbőrrel. Gyönyörű természetes hatású, harmonikus árnyalatú, fényesebb hajszínt eredményez.

Az ősz hajszálakat is 100%-osan fedi.

Kevin.Murphy kezelések

A természet legjava a bőrápolás technológiai összetevőivel.

Molekuláris szinten kifejtett hatása által garantáltan javul a haj textúrája, természetes fénye és nedvesség tartalma, valamint a haj és a fejbőr általános egészségi állapota. Kezeléseink kozmetikai minőségű ápolást nyújtanak a haj és a fejbőr számára. Az AHA savak lehámlasztják az elhalt, száraz, durva részecskéket és a kezelések pótolják az elvesztett nedvességet és erőt, garantálva a puha tapintású és csillogó hajat.

Válasszon igénye szerint intenzív kezeléseink közül, vagy kényeztesse haját és fejbőrét kozmetikai ápolást nyújtó KEVIN.MURPHY EXPERIENCE kezeléssel.

Intenzív kezelések – 15-20 perces rituálék pihentető masszázzsal

TREAT.ME MOISTURE
Intenzív hidratáló kúra dehidratált, göndör vagy kémiailag kezelt hajra.
Adjon súlytalan hidratálást, fényt és lágyságot hajának ezzel a személyre szabott szalonkezeléssel. Az értékes olajok és növényi kivonatok nem csak hidratálják, regenerálják és átalakítják, de a hajszálak belsejéből indulva újra is építik a hajat. A kezelés során, anélkül, hogy elnehezedne, újra kezelhetővé és élettelivé válik a haj.

TREAT.ME STRENGTH
Intenzív erősítő kúra gyenge, kimerült hajra, mely rideg, törékeny és károsodott.
Fehérjék és aminosavak megfelelő kombinációjának segítségével helyreállítja a haj erejét, vastagságát és rugalmasságát. Ez a speciális kezelés gyenge, töredezett, vagy károsodott haj
esetén ajánlott. A haj visszanyeri életerejét, simává és rugalmasabbá válik, erővel töltődik fel, így ellensúlyozva a mindennapok igénybevételeit.

ANTI-AGEING
Intenzív fiatalító kúra hormonális, környezeti, vagy kémiai öregedés hatásait mutató hajra.
Visszaállítja a száraz, sérült és elöregedett haj fiatalos fényét és rugalmasságát. Ezt az ápolást a revitalizáló, és a haj szerkezetét építő immortelle hatóanyag inspirálta. Intenzív szalonkezelés formájában, kellemes masszázzsal és a Young.Again vonal termékeivel frissítheti fel haját. Újra fényessé és élettel telivé varázsolja a száraz hajvégeket, a haj ismét fiatalos erővel telik meg.
A feltüntetett árak egyéb szolgáltatást nem tartalmaznak.

Vastagítás és vitalitás

Intenzív hajvastagító és hajerősítő kúra vékony szálú, gyenge hajra, illetve hajhullással küszködőknek.

Ezzel az átalakító szalonkezeléssel serkentjük a haj növekedését, és újraépítjük szerkezetét, növeljük erejét. Azonnal erősebbnek és élettel telibbnek érződik a haj. A szempilla vastagításnál és hosszabbításnál használt technológia segítségével a hajszálak azonnal vastagabbak és erősebb hatásúak lesznek, míg az esszenciális összetevők hatékonyan küzdenek a hajhullás ellen, és jobb minőségű hajnövekedést eredményeznek.

Blonde.Angel fény és vitalitás

Intenzív kúra szőke, vagy ősz hajra, amely sárgul, élettelen és száraz.

Frissítse fel letompult szőke, vagy ősz tónusát, töltse meg újra fénnyel és erővel anélkül, hogy elnehezítené haját. Optikai fényesítő adaléka révén javulnak a rezes és sárga tónusok, míg a jojobamag-kivonat, a levendulavirág és a lenmagolaj hidratálják, selymessé teszik a hajat, megóvva a kiszáradástól.

Kevin.Murphy experience (kmx)

A bőrápolásban bevett gyakorlatot követve a kevin.Murphy élmény (kmx) egy arckezeléssel egyenértékű kényeztetés a hajunk számára. Gyengéd hámlasztással kezdődik, amit a hajtípusnak megfelelő tisztítás, majd egy mélykondicionáló maszk követ. Az élmény a kevin.Murphy masszázzsal és a meleg törölközős kényeztetéssel válik teljessé. 15-20 perces rituálék

ANGEL KMX
Kényeztető kezelés vékony, töredezett, lapos hajra
Vastagító és hidratáló, súlytalan kezelés, mely növeli a volument és elősegíti a haj és a fejbőr szejtszintű megújulását. A vékonyszálú, lapos és száraz hajat teltebbé, fényesebbé és könnyebben kezelhetővé teszi.

HYDRATE-ME KMX
Kényeztető kezelés száraz, dehidratált, töredezett hajra
Ez a hidratáló kezelés pótolja az elvesztett nedvességet, és fényessé teszi a hajat. A vitaminok, az olajok és az önszerveződő lipidek újraépítik a haj felszínét és szerkezetét. Újítsa meg a haját C és E vitaminokban bővelkedő kakaduszilva-kivonattal, mely hidratálja, fényessé és könnyen formázhatóvá teszi a hajszálakat!

LUXURY KMX
Kényeztető kezelés vastag, száraz, durva és engedetlen hajra
Szelídítse meg durva, kezelhetetlen, göndör, illetve dehidratált tincseit ezzel az intenzív tápláló kezeléssel. Az eredmény azonnal sima és kezelhető haj. A murumuru vaj és a kukuidió-olaj összetevői biztosítják a megfelelő hydro-lipid egyensúlyt a természetes fény, a hidratálás, és a simaság érdekében.

ÉVEK ÓTA UGYANOLYAN SZÍNŰ  A HAJAD?

Szívesen bevállalnál egy új színt, de félsz, hogy túl extrém lesz?
Próbáld ki a COLOR.BUG-ot! Kimosható színei verhetetlenek.
Már szalonunkban is elérhető!

     +36 30 599 9279

         Üzlet telefon

     +36 30 956 9085

         Fábián Veronika

   info@hairlab.hu

        Fábián Veronika

   hairlabbyvf@gmail.com

        E-mail cím
CÍM


1126 Budapest, Dolgos u. 2. 1/A

NYITVATARTÁS


Hétfő - Péntek: 09:00 - 19:00 óráig

Szombat: 09:00 - 15:00 óráig

NYITVATARTÁS - Fábián Veronika


Kedd: 12:00 - 20:00 óráig

Szerda: 09:00 - 15:00 óráig

Csütörtök: 12:00 - 20:00 óráig

Péntek: 09:00 - 15:00 óráig

KÖVESS MINKET!