Nioxin

Relaxálj és élvezd!

Ha hajhullás, akkor Nioxin!

A Nioxin professzionális márka a ritkuló, elvékonyodott hajra specializálódott, legyen ez női vagy férfi probléma. Amerikában már 20 éve NO1. márka. A Stylist Choice Award versenyen tavaly 10. alkalommal nyert megszakítás nélkül, ezért választottam üzletembe ezt a piacvezető terméket.

A mi szalonunkban már 2013 óta használjuk ezt a 3 lépéses rendszert, mely megoldást nyújt ezekre a problémákra.

Használata egyszerű és nagyon kellemes.

Első lépésben: fejbőr diagnosztika. Ezt egy mikrokamerával végezzük, mely 300-szoros nagyításban tárja elénk fejbőrünk, hajszálunk felnagyított képét.
Megnézzük hányas csoportba tartozik vendégünk haja 1-től -6-ig terjedő skálán.

  • Hajritkulását: normáltól a vékonyodó hajig vagy észrevehetően megritkult-e a haj.
  • Hajszerkezetet: vékony-, közepes- vagy vastag szálú-e a hajszál.
  • Fejbőr és a haj állapotát: natúr vagy vegyszerrel kezelt.

Ez a későbbi kezelésnél lesz majd fontos.

Második lépésben: fejbőr megújító kezelést végzünk úgy, hogy eltávolítjuk a fejbőrről a hajtüszőket elzáró faggyút és szennyeződéseket, ezáltal oxigénhez jut a hajhagyma és a fejbőr. Ezt a Scalp Renew termékkel végezzük. Ez egy dermabráziós kezelés, mely segít regenerálni a fejbőrt és megtisztítja a hajtüszőket, hogy dúsabb és erősebb hajat eredményezzen. Olyan, mint egy arcbőr hámlasztás, mely bőrápoló kúraként hozzájárul az egészséges bőr kialakításához, frissítő hatást kölcsönöz a fejbőrnek és hosszú távon erősíti a hajat. Ennek hatóideje 10 percet vesz igénybe.

Harmadik lépésben: következik a hajmosás, itt mi Ádám hajára az 5-ös Nioxin tisztító sampont választottuk ki. Segít eltávolítani a hajtüszőket eltömítő faggyút, zsírsavakat és egyéb környezeti maradványokat a fejbőrről és a hajról. Tisztít és sűrűbb megjelenésűvé varázsolja a hajat. Ádámnak normál haja van, vegyszerrel nincs kezelve és a kontúr vonalon van észrevehető elvékonyodás, amit vastagítani szeretnénk. Akár naponta lehet használni.

Negyedik lépésben: 5-ös Nioxin fejbőr revitalizáló balzsamot használunk. Ez egy könnyed kondicionáló balzsam, mely növeli a haj ellenálló képességét és kontrollálja annak nedvességtartó egyensúlyát. Hatóideje 1-3 perc.

Ötödik lépésben: Nioxin fejbőr kezeléssel folytatjuk egy kellemes masszázs kíséretében. A kritikus területre (alacsony hajsűrűségű területekre) Hair Booster hajnövekedést serkentő kezelést tettünk. Antioxidánsokat és növényi eredetű anyagokat tartalmazó termék, amely segít úrrá lenni a fejbőr problémákon. Észrevehetően nagyobb lesz a hajszálakkal benőtt terület,a fejbőr felfrissül. Nem kell kiöblíteni! Vérkeringés serkentő hatása van, átmeneti bőrpírt okozhat.

A kezelés teljes időtartalma: 1óra.

Otthoni alkalmazásával csökken a hajhullás, vastagszik a hajszál és dúsabb hatású lesz már 3 hónap használat után.

Vendégeink imádják ezt a fajta kényeztetést!

     +36 30 599 9279

         Üzlet telefon

     +36 30 956 9085

         Fábián Veronika

   info@hairlab.hu

        Fábián Veronika

   hairlabbyvf@gmail.com

        E-mail cím
CÍM


1126 Budapest, Dolgos u. 2. 1/A

NYITVATARTÁS


Hétfő - Péntek: 09:00 - 19:00 óráig

Szombat: 09:00 - 15:00 óráig

NYITVATARTÁS - Fábián Veronika


Kedd: 12:00 - 20:00 óráig

Szerda: 09:00 - 15:00 óráig

Csütörtök: 12:00 - 20:00 óráig

Péntek: 09:00 - 15:00 óráig

KÖVESS MINKET!