Szalon etikett

A kölcsönös és kellemes együttműködésért

Időpont egyeztetés

Bejelentkezéseidet személyesen, telefonon vagy online felületen is megteheted. Sokszor nem tudjuk felvenni a telefont munka közben, az üzenetekre nem tudunk azonnal válaszolni, azonban keresni fogunk téged, amint időnk engedi!

*Reggel 9.00 óra előtt, este 20.00 óra után és vasárnap nem szoktunk örülni a hívásoknak, ha SOS el szeretnél érni minket, kérlek, írásban üzenj!

Amennyiben a lefoglalt időpontban értesítés nélkül mi nem jelenünk meg, úgy egy következő, előre egyeztetett időpontban díjmentesen elvégezzük a kezelésed!

Nyitvatartási időn túl, munkaszüneti napokon és szabadnapjainkon a normál ár 200%-áért dolgozunk.

Érkezés időben

Kérlek, mindig érkezz pontosan! Késés esetén mindig telefonálj, tájékoztass Minket! Ha késel, akkor azt az időt a Te kezelésedből kell lecsípnünk. A kezelés időtartamának 10%-át tudjuk késésként tolerálni, az ezt meghaladó késés a kezelést módosítja, viszont a lefoglalt kezelés teljes árát ki kell fizetned. Ha késésed meghaladja a 20 percet, viszont a szolgáltatást el tudjuk végezni, akkor a szolgáltatás 150%-át kell kifizetned. Az is előfordulhat, hogy már nem tudunk elvállalni, mert szoros az időbeosztásunk, ilyenkor a szolgáltatásod 100%-át ki kell fizetned. Kérlek, legyél megértő!

Időpont lemondás

Kérlek, legkésőbb 24 órával korában jelezd, ha a megbeszélt időpontra nem tudsz eljönni Hozzánk. Vannak várólistás vendégek akik közül ilyen esetben be tudunk vállalni valakit helyetted. A harmadik 24 órán belül lemondott szolgáltatás díja már felszámolásra kerül, melynek rendezését követően van módunkban újabb időpontot adni. A kezelés napján való lemondás esetén 50%-ot számolunk fel. Ha nem jelzed és nem jelensz meg a lefoglalt kezelés teljes árát ki kell fizetned. Amennyiben valaki kétszer egymás után, lemondás nélkül nem jelenik meg, az elkövetkezendőkben csak előre utalással van módunkban elvállalni. (Fábián Veronika, 10401093 – 50526675 – 81801004) Természetesen, ha valaki betegség miatt mond le időpontot, rá nem vonatkozik a „pótdíj”!

Betegség esetén

Ha beteg és/vagy lázas vagy, bőrödön sebes vagy vírusos eredetű elváltozás van egyeztessünk új időpontot! Mi is ügyelünk arra, hogy Te ne kapj el semmit a szalonban, Te se veszélyeztesd a többi Vendés és a Mi egészségünket!

Telefonálás

Az üzletben légy szíves némítsd le a telefonodat és csak a sürgős hívásokat fogadd, biztosítva ezzel a többi vendég pihenését!

Gyermekek

A gyerekeket szívesen látjuk az üzletben. Színezővel tudunk nekik kedveskedni, amit fodrászainktól tudsz kérni. Sok vendég pihenni, feltöltődni jár hozzánk, kérlek ezt vedd figyelembe!

Kutyák

A kutyusokat is szívesen látjuk, kutyabarát hely vagyunk!

A megbeszélt időpontban itt vagyunk az időnket csak Rád szánjuk, várunk szeretettel!

Jó pihenést és szépülést kívánunk!

Hairlab csapata

     +36 30 599 9279

         Üzlet telefon

     +36 30 956 9085

         Fábián Veronika

   info@hairlab.hu

        Fábián Veronika

   hairlabbyvf@gmail.com

        E-mail cím
CÍM


1126 Budapest, Dolgos u. 2. 1/A

NYITVATARTÁS


Hétfő - Péntek: 09:00 - 19:00 óráig

Szombat: 09:00 - 15:00 óráig

NYITVATARTÁS - Fábián Veronika


Kedd: 12:00 - 20:00 óráig

Szerda: 09:00 - 15:00 óráig

Csütörtök: 12:00 - 20:00 óráig

Péntek: 09:00 - 15:00 óráig

KÖVESS MINKET!