Rólunk


Magunkról

Cégemet, a Hairlab fodrászszalont 2013-ban nyitottam meg, több éves tapasztalattal a hátam mögött. Mivel a munkám a hivatásom, a szenvedélyem így nagy öröm volt számomra, egy olyan szalon megnyitása, amely a szakmai elhivatottság mellett, a nyugalmat, a tisztaságot, a precíz munkavégzést jelenti nemcsak nekem, hanem a kollégáim számára is. Csapatunk számára elengedhetetlen a folyamatos szakmai fejlődés, hiszen kiemelten fontos szempont az elégedett vendég, aki arcra és karakterre szabott frizurával távozhat tőlünk. Szalonunk kiemelt szolgáltatásai között számtalan HAJSZERKEZET REGENERÁLÓ KEZELÉS is megtalálható, amely vendégeink megelégedésére csodákra képes például a ritkuló haj számára is. Szalonunk másik kiemelt és közkedvelt szolgáltatása az ÁTVÁLTOZTATJUK, ahol már számtalan megelégedett vendéget tudhatunk magunk mögött. Védjegyünk a minőségi alapanyag, a folyamatos innováció és a szakmai elhivatottság. Gondosan ügyelünk a remek hangulatra, a baráti fogadtatásra is, hiszen célunk az elégedett vendég!

Várjuk szeretettel:
Fábián Veronika / cégvezető

Fábián Veronika

Mesterfodrász, fodrász szakoktató


Tovább az önéletrajzomhoz

…hogy mit szeretek igazán?

A munkámat, azt hogy mindennap újat alkothatok, azt, hogy az alkotásomra vendégeimtől azonnal visszajelzést kapok. Azt hogy tanulhatok, taníthatok és láthatom, hogyan lesznek napról-napra magabiztosabbak, ügyesebbek tanítványaim.

Szakmunkás bizonyítványomat 20 évvel ezelőtt szereztem meg Szekszárdon, ahol nagyon jó alapokat kaptam akkori oktatómtól Nagyné Zsuzsától.
Mivel a szakmának a kreatív részét kerestem már tanulóként elkezdtem versenyekre járni.
Imádtam azt a fajta szabadságot, amit a felkészülésekkor átéltem és átélek azóta is munka közben.

Első üzletemet 1994-ben nyitottam meg. A Wella professzionális termékeivel ekkor kötöttem egy életre szóló házasságot.

Ezalatt 1994 és 2000 között a pécsi felnőtt fodrász team tagjaként rendszeresen bel- és külföldi versenyeken vettem részt. Sokat köszönhetek volt mesteremnek Rendeczky Lajosnak – egyúttal csapattársaimnak Körző Krisztinának és Wéber Viktornak is -, hogy bíztatott, hitt bennem és sokat és önzetlenül segített a felkészítésben. A versenyeken számos díjat nyertem, melyek közül a legbüszkébb talán az 1999-es Országos Fodrász-Kozmetikus Ipartestület által rendezett versenyen a Koktélfrizura számban elért I. helyezésre vagyok.

Közben 1999-ben mestervizsgát tettem Pécsen. Tanulókat kezdtem oktatni, mert szerettem volna tovább adni tudásomat.

1999. decemberében kerültem a budapesti Zsidró Szalonba. Ez nagy szakmai előrelépés volt számomra, annak ellenére, hogy alkalmazotti státuszba kerültem. Tamással és a Wellás csapattal voltam először Londonban a Salon International kiállításon, ahol a legnagyobb cégek képviseltetik magukat minden évben. London szerelem volt első látásra. Bármerre néztem inspiráló hajakat láttam az utcán, a metrón – mindenhol.

2001-ben a Zsidró Westend szalon üzletvezetője lettem.

Munkám során számos fotózásra, divatbemutatóra, koncertre, tv-s felvételre, újságmegjelenésbe, óriásplakátra készítettem frizurát, mégis úgy éreztem még valami hiányzik az életemből.

Ezért beiratkoztam a Budapesti Műszaki Főiskolára, ahol 3 év után 2006-ban fodrász szakoktató diplomát szereztem.
Szakdolgozatomat a “Vizuális és manuális készségek fejlesztése a hajvágási folyamatokban” témában írtam és azóta ezen készségek fejlesztésére iskolai körülmények között is hivatott lettem.
A dolgozat megírása alatt rájöttem igenis fejleszthető a jobb agyféltekénk, tehát faraghatunk térben jól látó fodrászokat, ha megfelelő fejlesztő gyakorlatokkal, “agytornával” dolgoztatjuk a tanulóinkat. Ennek a témának bővebb kifejtését tervezem, jelenleg anyagot gyűjtök és szeretném kiadatni majd a könyvet.

2007-ben a L’Oreal Magyarország felvett színpadi- és oktató fodrásznak, de közbeszólt az élet, megszületett kisfiam és nem tudtam elvállalni ezt a munkát.

Második üzletemet 2013-ban nyitottam meg, mellyel egy régi-új álmom vált valóra.
A Hairlab számomra a luxus élvezetet, nyugalmat, tisztaságot, precíz munkavégzést jelenti. Masszázst, hajkezelést, arcra és karakterre szabott frizurát megkaphatja a vendég, ha ellátogat hozzánk.

A munkámhoz elengedhetetlen a fejlődés, ezért biztosítom munkatársaim és jómagam szakmai továbbképzését, folyamatosan bel- és külföldi tanfolyamok és tréningek során.
Jelenleg a Wella és a Kevin.Murphy Professionális festékeivel és finish termékeivel dolgozunk a szalonban, valamint a Nioxin amerikai termékkel, ami a ritkuló hajra specializálódott. Otthoni használatra a System Professional luxus termékeit és a Kevin.Murphy ammónia, PPD, szulfát (SLS) és parabén mentes csúcsminőségű termékeit ajánlom, melyekről rövid leírást találtok itt a weboldalunkon.

Sárdi-Réfi Nikoletta

Fodrász, masszázs specialista


Tovább az önéletrajzomhoz

A nevem Sárdi-Réfi Nikoletta.

Szakiskolámat a Moszi Ipartestületi szakközép és szakiskolában végeztem, ahol Bartal Pál volt az oktató mesterem. Gyakorlatra is a Bartal szépségszalonban tettem szert.

Eddigi munkahelyeim:

  • Bartal szépségszalon 2002-2007-ig
  • Klier szalon 2007
  • Beauty szépségszalon 2007-2009
  • 2010-ben csodálatos öröm ért, megszülettek az ikerfiaim, akikkel 5 évet töltöttem otthon.
  • Majd a szakmát, 2016-ban a Hairlab szépségszalonban folytattam.

Mivel mindig is vonzott a kreatívitás, hiszen imádok festeni, rajzolni, kézműveskedni nem volt kérdés számomra, hogy olyan szakmát válasszak, ahol ezeket a képességeimet megélhetem. További lendületet adott a fodrászszakma választásához, hogy Édesanyám már gyermekként mindig magával vitt a fodrászszalonba, ahol már gyermekfejjel is áhítattal néztem a fodrászok munkáját. Már ott eldöntöttem, és nem volt kérdés, hogy én is a fodrászszakmát választom. Mivel szeretem a szépet, a nőies és kifinomult dolgokat, példaképem Audrey Hepburn. Hiszem, hogy a szorgalommal, a folyamatos tanulással fejleszthetem kreativitásomat, és a fodrászszakma még számos meglepetést, újdonságot és szépséget tartogat számomra.

Szabó Andrea

Fodrász, technikus, masszázs specialista


Tovább az önéletrajzomhoz

Szabó Andrea vagyok, szinte pályakezdő újoncként, de lelkesen kerültem a Hairlab csapatához.

A Budapesti Corvin-köz oktatási központban végeztem 2015 szeptemberében. Az iskola elvégzése után, a 12. kerületi Hairspa fodrászatban dolgoztam 2016 májusáig, ezt követően kerültem Fábián Veronika szalonjába.

A fodrászszakma, már fiatal koromban is megérintett, hiszen gimnazista koromban vettem észre, hogy körülöttem mindenki haját én készítettem el, ezért nem is volt kérdés, hogy érettségi után ezt a pályát válasszam.

Ebben a kreatív szakmában, szeretem a változatosságot ami folyamatosan jelen van, illetve számomra megunhatatlan az a hangulat amit egy fodrászszalon nyújt.

Fontos szerepet tölt be az életemben a család, hiszen vidékről kerültem fel Budapestre, ahol jelenleg két nővéremmel élek, így mindig nagyon nagy szeretettel megyünk haza szüleinkhez.

Úgy érzem, hogy egy nagyon kedves figyelmes csapat tagja lettem, ahol minden szakmai segítséget megkapok, amire egy fiatal pályakezdőnek szüksége van.

Kedvenc területem a női frizurák készítése, legyen szó alkalmi kontyról, laza feltűzésről vagy akár fonatról.

Scroll Up