Keserű Gyöngyi

Keserű Gyöngyi

Top fodrász

 

Keserű Gyöngyi vagyok.
Gyermekkorom óta tudtam, hogy fodrász szeretnék lenni, mindig is úgy mondogattam, hogy “hajszobrász”.
Azt szerettem volna ezzel kiemelni, hogy nem hétköznapi módon állnék a szakma elsajátításához, hanem attól még nagyobb lelkesedéssel, érdeklődéssel, minőséggel, igazi alkotó tevékenységként nézve erre a szakmára.
Nagyon szerettem már kislányként is a babáim haján fonni, copfokat fésülni.
Egyszóval sosem volt bennem kérdés, hogy én ” hajszobrász” leszek, frizura készítéssel szeretnék foglalkozni, ha nagy leszek. Nagyon vonzódtam az afro hajfonatok kultúrájához. Ebből adódott, hogy elég gyorsan el is sajátítottam a technikát. Kezdetben baratnőkön, majd kesőbb a vendégeimen is sok hajfonást készítettem. Általanos iskolám befejezésével már videkről, (Bács-Kiskun megyeből) ki is néztem egy Budapesti Szakiskolát, Erzsébet Királyné Szépészeti Szakgimnáziumát, ahová sikeresen felvételt nyertem. 1999-ben az akkori NAT rendszer miatt 2001-ig gimnáziumi első 2 év tananyagát tanultam, ugyanakkor ezzel párhuzamban lelkes tanulóként jelentkeztem Zsidró Tamás Andrássy úti szalonjába, ahol nagy örömömre Tamás felvett tanlónak. Iskola mellett hétvégenként ott láthattam a nagyok munkáját, élvonalbeli profizmusát. Szerencsés voltam hiszen már a pályám elején tizenévesen, olyan
szakemberekkel ismerkedhettem meg, akik az országban első helyen álltak mind szalon munkában mind fotózások, filmforgatások világában. Tamás nagy hatással volt rám, meghatarozó volt számomra az a minőség, nyitottság, kerativítás anyag használat, amit Ő képviselt a 2000-es évek elején.
2003-ban végeztem a fodrász tanulmányaimmal, úgy döntöttem nem maradok a szalon munkánál hanem megpróbálok önnálló lábakra állni. Ebből adódott,hogy 2 évig forgatásokon, fozótasokon dolgoztam.
Óriasi tapasztalatot szereztem az önnálló munka megteremtésében szakmailag és emberileg egyaránt. A filmforgatás illetve fotózás világa nagyon izgalmas és kihívásokban gazdag volt számomra.
2008-ban született meg a csodás kisfiam, akivel majd 3 gyönyörű évig maradtam otthon.
2011-ben Zarich Viktor Tigi kreatív fodrász oktató és szalon tulajdonosnál kaptam új lehetőséget a kreatív Tony&Guy hajvágás technikájának elsajátítására az East Side Hairban. Rendkívül hasznos volt számomra az a tudás,amit ott láttam és tanulhattam Viktor mellett. Új alapokra helyezhettem a hajvágás technikámat ezzel együtt a hajfestes is igazi Londoni street style vilaga “freehand” stílus is ott nyílt meg számomra, ami hozzám közel állt mindig is.. 2014-tól újra önnállóvá szerettem volna válni, de akkor már maradtam a szalon munkánál, saját vendegkörrel folytattam tovább.
2016-ban megszületett a második gyermekem, aki mellett nem hagytam abba a fodrászkodást. Keveset de dolgoztam, ami mikor bölcsődébe került kevésnek bizonyult.
Kerestem egy profi – színvonalas szalont, ahol mégis családias és jó a hangulat.
Így talaltam Veronikára, aki volt munaktarsám is egyben még a Zsidrós évekből. Nagyon boldog voltam mikor rátalaltam a szalonra, mert még eddig ilyen figyelmes, egységes, összetartó csapattal nem találkoztam azelőtt.
Szakmailag és emberileg számomra az üzlet által nyújtott lehetőségek, környezet, anyagok alkalmazása az álmaimat valósítja meg, mikor arra gondoltam, milyen lenne az általam várt színvonal egy jól müködő fodrászüzletben.❤️

+36 30 599 9279

Üzlet telefon

+36 30 956 9085

Fábián Veronika

info@hairlab.hu

E-mail cím

hairlabbyvf@gmail.com

E-mail cím

CÍM


1126 Budapest, Dolgos u. 2. 1/A

NYITVATARTÁS


Hétfő - Péntek: 09:00 - 19:00 óráig

Szombat: 09:00 - 15:00 óráig

NYITVATARTÁS - Fábián Veronika


Kedd: 12:00 - 20:00 óráig

Szerda: 09:00 - 15:00 óráig

Csütörtök: 12:00 - 20:00 óráig

Péntek: 09:00 - 15:00 óráig

KÖVESS MINKET!