Barba Italiana


#Barba Italiana az az olaszországi széles skálájú Professzionális szépségápolási termékcsalád, amelyet célzottan a férfiak számára fejlesztette ki a márka megalkotója Giacomo De Nardis.


A természetes alapanyagokra, az olajesszenciák vitalizáló hatására, a környezettudatosságra, az elegáns csomagolásra, a hatékonyságra, a biztonságra, a részletekre fordított figyelemre és a mélyreható tanulmányokra alapozott az a projekt, amely a férfiszépséget, a férfi szépségápolást célozta meg, és ez nem más, mint a #Barba Italiana.

A céltudatossággal megalkotott, kiváló minőségű kozmetikai termékek, azaz a #Barba Italiana, az érzékek harmóniája és a természet által kínált kincsek egysége, így a teljes, forradalmian új termékcsalád parabén -, paraffin -, gmo -, sls -, sles -, és szilikonmentesOktatás, design, tradíció és forradalmi újdonságok összeségéből jött létre a #Barba Italiana márka egységét képviselő cég:

  • #Barba Italiana Training
  • #Barba Italiana Design
  • #Barba Italiana Tech

E három vonalat követve, az egyedülálló márka a férfi szépségápolás szakembereinek és vendégeiknek is teljeskörű szolgáltatást biztosít. Ennek jegyében született meg a technikát, művészetet, hagyományt és szépségápolást ötvöző MURÁN termékcsalád is, amely hihetetlen dimenziókat nyit meg az esszenciális olajaromák, és a végtelen, tiszta tenger illatán keresztül.

Üdvözlünk a férfi szépségápolás új világában, Üdvözlünk a #Barba Italiana világában!


OXIGÉNES KEZELÉS

oxigenes-kezelesA kezelést egy atomizátorral végezzük, amellyel dúsított oxigént és Barba Italiana terméket közvetlenül a fejbőrre permetezzük a folyadék porlasz- tásával. Ennek köszönhetően az egyes molekulák lebomlanak, ez gyorsabbá és hatékonyabbá teszi a természetes hatóanyagok felszívódását a bőrön és a fejbőrön keresztül. Az oxigénnyomás természetes bőrhámlást is eredményez, amely megszünteti az elhalt sejteket, megakadályozza a baktériumok elszaporodását és fokozza a sejtek metabolizmusát. A haj és a szakáll szerkezete megerősödik a nagyobb véráramlásnak köszönhetően.

Scroll Up